a sencor-ról

A japán eredetű SENCOR közel fél évszázada gyárt magas presztízs értékű fogyasztói elektronikai termékeket, melyek segítségével színt visz a háztartásokba. A SENCOR mindig is a legmodernebb technológiák megalkotására törekedett, és most az eddig ismert márka árnyékából kiemelkedve még magasabbra emelte készülékeinek minőségét.

Nem elég, hogy páratlan termékkínálatunk lehetővé teszi, hogy vásárlóink egyediségüknek megfelelő elektronikai berendezéseket válasszanak – a termékek minőségét érzékelhetően növeltük. Minden ételkészítéshez használt eszköz gyártása során olyan alapanyagokat használunk fel, melyek az egészség megőrzését és a biztonságos használatot szolgálják. Többek között törekszünk arra, hogy minden ételkészítéshez használt eszköz BPA mentes műanyagból készüljön, így a készülékekből nem kerülhetnek mérgező anyagok az ételekbe és italokba.

A folyamatos termékfejlesztéseknek köszönhetően vállaljuk, hogy 60 napos 100% pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk háztartási kisgépeinkre. Hiszünk és bízunk benne, hogy készülékeink valódi értéket adnak a felhasználóknak, így könnyebbé, szórakoztatóbbá és színesebbé teszik a mindennapjaikat.

Érdeklik a részletek? Kattintson ide!

akció részletei

A SENCOR története

A SENCOR több mint egy márka: termékei egyedi és kifinomult megjelenésével, minőségi anyaghasználatával nem csak megkönnyítik, hanem élménnyé teszik a mindennapokat. Ismerje meg a SENCOR történetét dióhéjban:

SENCOR kisokos

  • A név a japán "sen" (jelentése 1000) és a latin "cor" (szív szó) kombinációjával született meg.
  • A márka logójában az "o" vörös korongként jelent meg, mely a felkelő nap szimbóluma és a japán minőségre utaló jelzés is egyben.
  • 1972-ben jelent meg az első többsávos kazettás magnó a SENCOR-tól.
  • A SENCOR olyan, teljesen új technológiák bevezetését tette lehetővé, mint a forradalmi visszatekerés funkció a kazettás magnóknál, vagy a kétkazettás magnó, mely a felvétel egyszerű átmásolása.
  • A cég Európába költözött a 90-es évek elején – a logó ekkor megváltozott.
  • Napjainkban a SENCOR több mint ezerféle terméket kínál hat nagyobb termékcsoportban, világszerte több mint 25 országban.

1969. A SENCOR születése

A 70-es években csúcsosodó gazdasági újraindítás felvirágoztatta Japánt: az új dolgok felfedezésének nyugtalansága mozdította elő a elektronikai iparág robbanásszerű fejlődését. Mivel az importált technológiák már nem voltak elegendők, az ország radikálisan bővítette kutatási és fejlesztési lehetőségeit. Ez a korszakot nevezzük a „Japán csoda” korának, amelyben a SENCOR született.
Sencor

A 70-es és 80-as évek

A SENCOR felvirágzásának évtizedei. Az ekkor megfogalmazott célok a mai napig elsődlegesek a cég filozófiájában: a legfontosabb a minőség. Megkezdődik az innovatív fejlesztés, megjelenik a változatos kivitel és az egyedi színvilág. A SENCOR kazettás magnók és autós sztereó egységek nagy sikert értek el Nagy-Britanniában, de az első igazi áttörést a forradalmi többsávos sztereó rendszer jelentette. Innen már nem volt megállás és olyan új technológiai megoldások jelentek meg, mint visszatekerési funkció a kazettás magnókhoz, vagy a sztereó autós rendszerek, illetve egy teljesen új termékcsoport a kazettás autórádió.
Sencor

A 90-es évek

A kilencvenes években a SENCOR európai cég lett, de a márka szíve továbbra is Japánban dobog. Annak ellenére, hogy logója megváltozott, a „Japán csoda” korában meghatározott irányelvek a mai napig érvényben vannak. A középpontban a szív áll, amely a japán minőség tradíciók és az európai intelligencia ötvözésében öltött testet, és a mai napig a termékeik iránti rajongás és szeretet vezeti a vállalat minden egyes üzleti döntését.
Sencor

Napjainkban

A Napjainkban a SENCOR a legújabb tendenciákra összpontosít, amelynek elsődleges alapját képezi a széles termékpaletta. A SENCOR minden aktuális témában jelen van és folyamatosan bővíti termékskáláját, mely mára több mint ezer terméket jelent. És, miközben más márkák sokszor csak beszélnek az innovációról a SENCOR folyamatosan alkalmazza azt a termékpaletta teljes kínálatára.

A SENCOR mindig a legújabb technológiákkal és eszközökkel áll vevői rendelkezésére az egészséges étkezés és életmód, a tiszta és biztonságos ház jegyében. A legfejlettebb technológia, az ergonomikus design, a felhasználóbarát kialakítás és a biztonság mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a SENCOR készülékek használata örömteli élmény legyen. A SENCOR jövőképe, hogy a folyamatos termékfejlesztések révén olyan termékeket gyártson, melyek nem csupán hasznosak és funkcionalitásukban kiemelkedők, hanem valóban jobbá és szebbé teszik a felhasználók életét.

Sencor